Sisu, Chili, Kengu, Ruu ja Hai

Sisu, Chili, Kengu, Ruu ja Hai

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

KKK eli Kyllä Kisoissa on Kivaa!

Sisun viimeisin toko-koe meinasi ihan kokonaan jäädä raportoimatta kun Kengun vieroituskuuri on tehokkaasti vienyt kaikki ajatukset ja välillä kaikki voimatkin. Olimme siis Sisun kanssa 26.1. Veikkolassa kokeessa. Tällä kertaa oltiin jopa vähän treenattukin ennen kisoja, mutta pääpaino oli edelleen hyvässä kisafiiliksessä. Kokeessa oli 7 koirakkoa EVL:ssä ja paikallaolot tehtiin kahdessa ryhmässä. Yksilöliikkeet oli myös jaettu kahteen osaan. Liikejärjestystä en valitettavasti enää muista. Tuomarina toimi Riikka Pulliainen.

Paikalla istuminen 10. Ei huomautettavaa.

Paikalla makaaminen 7,5. Meni TAAS viereisen käskyllä maahan, tosin vasta siinä vaiheessa kun viereinen ohjaaja karjui koiralleen tuplakäskyn kun eka ei tehonnut :) Sisu katsoi parhaimmaksi totella.
 
Seuraaminen 8,5. Oli vihoviimeinen liike ja Sisu suoriutui tästä ihan mallikkaasti. Välillä paikka oli vähän takana, mutta kontakti pysyi kivasti. Hyvä Sisu!

Zeta 10. Tosi kiva!

Luoksetulo 9,5. No juu, oli kyllä hieno! Tasaiset vauhdit ja kivat stopit.
Ruutu 10. Hyvä merkki ja kovaa ruutuun. Jäi aika etureunalle, mutta oli onneksi sisällä. Nyt loppuosakin oli siisti. Tätä ollaan treenattu, kiva että näkyi myös kisoissa.

Ohjattu 8. Siis NIIN siistiä, meidän eka kokeessa kunnolla onnistunut ohjattu IKINÄ!!! Hyvin merkille ja kovaa kapulalle. Kapulalla pysähtyi hetkeksi ennen nostoa (mietti varmaan josko saisi jo tästä palkan). Superkovaa sivulle. Pidin ihan kunnon bileet kehässä liikkeen jälkeen ja hullun maine sen kun vahvistuu... Sisu tosin todellakin ansaitsi ne bileet eli eipä oikeastaan edes hävetä :)
Hypynouto 8,5. Hidas nosto, muuten hyvä.

Tunnari 10. Hieno oli. Sisun bravuuriliike :)

Kauko-ohjaus 9,5. Olipa kyllä pätevä snautseri! Liikutti ihan vähän takajalkoja s-i vaihdossa kun seisoi niin pitkänä, muuten tosi hienot kaukot!
 
Yhteensä 296 p, EVL1, KP, sijoitus 1/7

Siis niin siistiä, huhhuh mitkä pisteet! Tuli kyllä ihan puun takaa kun en kehässä katsonut ollenkaan mitä pisteitä saatiin. Uskoin kyllä, että saadaan ykköstulos kun varsinaisia liikevirheitä ei tullut. 300 pisteen raja alkaa olla pelottavan lähellä... ;)

Kaikista hauskinta kuitenkin oli Sisun hyvä fiilis, joka kantoi ihan kokeen loppuun asti. Sisu todellakin palkkautuu kehuista ja tuntuu, ettei sitä tunnu nykyisin enää edes haittaavan vaikkei varsinaista palkkaa tulekaan. Useampikin tuiki tuntematon ihminen tuli kisan jälkeen Sisua rapsuttelemaan ja kehumaan miten hieno tokokoira se on. Vieläkin tuntuu erikoiselta, että jonkun ulkopuolisen mielestä meidän pieni partaniekka on hieno tokokoira. Itse kun pidän sitä edelleen enemmänkin huumoriosaston tyyppinä :) Kai se on kuitenkin pakko ruveta kohta muuttamaan käsitystään jos tällaisia tuloksia tulee vielä uudemmankin kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti