Sisu, Chili, Kengu, Ruu ja Hai

Sisu, Chili, Kengu, Ruu ja Hai

perjantai 10. toukokuuta 2013

Helatorstain tokot

Käväistiin Sisun kanssa taas koettamassa onneamme helatorstaina briardien järkkäämässä kokeessa. Oli aika helteinen keli ja snautseri ei ollut ihan innokkaimmalla mahdollisella tuulella. Teki kuitenkin kiltisti eikä yrittänyt karata kehästä kun kerran.9.5. Espoo, tuomarina Pirkko Bellaoui


Paikalla istuminen 9,5. Oli kerran nostanut toista etutassua.

Paikalla makaaminen 9. Oli kääntynyt lonkka-asentoon ja haistellut kerran.

Seuraaminen 6,5. Todella nihkeää. Tuli kuitenkin mukana. Perusasennot huonot ja asenne ei ihan kohdallaan. Pätkiä kuitenkin hyvällä fiiliksellä.

Zeta 8,5. Teki kaikki asennot oikein, istumisessa härski vartaloapu :)

Luoksetulo 7. Valui ekan stopin, muuten hyvä.

Ruutu 8,5. Vähän hitaasti merkille, hyvin ruutuun, toinen etutassu mun mielestä snadisti viivan päällä, Pirkon mielestä ei. Loppu vähän epätarkka.

Ohjattu 0. Ihan megatyytyväinen tähän liikkeeseen! Ei meinannut löytää merkille, sain kuitenkin n. viidellä käskyllä ohjailtua sen merkin kehän sisäpuolelle. Tästä hienosti yhdellä käskyllä noutamaan kapulaa ja hyvin sivulle. Positiivisinta oli, ettei ottanut stopailuista ja uusista käskyistä painetta, vaan lähti vielä hienosti noutamaan ja teki liikkeen loppuun.

Hypynouto 6. Ajatukset jo kehän ulkopuolella olleessa palkassa. Annoin varuiksi lisäkäskyn ettei kierrä  paluuhyppyä. Hidas kapulan nosto.

Tunnari 8,5. Tosi hyvä oli. Pirkon 8,5 taitaa olla muiden tuomareiden kymppi ;)

Kauko-ohjaus 7,5. Ekaan vaihtoon tuplakäsky kun katseli taaksepäin juuri väärällä hetkellä. Muuten tosi hyvät vaihdot!

Yhteensä 227 p, EVL2 ja sijoitus 3/10. Päästiin siis palkintopallille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti