Sisu, Chili, Kengu, Ruu ja Hai

Sisu, Chili, Kengu, Ruu ja Hai

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Erilainen Vappu

Koiraelämän myötä (muu) sosiaalinen elämä on kaventunut entisestään ja nyt myös vapun vietto sujui koiramaisissa merkeissä. Olimme Tokolahnojen kanssa vappupäivän piknikillä ja kävimme samalla Lauttasaaren koirakerhon järjestämässä kokeessa kukin omassa luokassamme viemässä kärkisijojen palkinnot.

Sisu osallistui EVL:ään yhdessä Villin kanssa ja tiukkaakin tiukemman (heh, heh...) taiston jälkeen Villi vei voiton viiksikarvan mitalla :D Molemmille kuitenkin kivat EVL1-tulokset, vaikka virheitä taisi kyllä tulla kummallekin koirakolle.

Sisu oli ehkä jo vähän lomafiiliksillä, ja tarkkuus ja paras terä puuttui liikkeistä. Toisaalta esim. ohjattu nouto ja metallinouto olivat todella hyvät! Mistään liikkeestä ei saatu nollaa, mutta parantamisen varaa kyllä jäi. Tuomari oli tapansa mukaan hyvin helläkätinen pisteiden suhteen, mutta toisaalta Sisu ja Villi olivat kyllä ainoat kuuden koiran luokassa jotka saivat ykköstuloksen! Sisulle siis EVL1 (274,5 p.) ja sij. 2/6.

Voittajaluokassa Nea nappasi Maisan kanssa ykkössijan ja vielä alokkaassa Jokun kanssa sijan 2. Ei hullumpi saldo Lahnoille ;)

Sateesta, raekuurosta ja hyytävästä kelistä huolimatta oli ihan huippufiilis ja todella mukava tapa viettää vappupäivää. Ja tässä sen näkee, että hyvä ryhmähenki näkyy myös hyvinä tuloksina! Kiitos rakkaat Lahnaystäväni Ihan Parhaasta Vapusta <3
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti